Idioma:

Cullera Taula 22 cm Cullera espaguetis 30 cm Forquilla Pala Trinxant 30 cm
a aa aa aa aaa.

Les propietats de la fusta de Boix

La utilització de la fusta de boix en la fabricació dels nostres articles no és casual, és per la gran quantitat de propietats i avantatges respecte a d'altres fustes.

El boix és una fusta molt particular, en el seu moment fou anomenada "el marfil de la fusta" això es degut a la seva falta de porus. Una fusta amb porus no té cap avantatge, el porus permet que les diferents matèries (aigua, menjars, brutícia, etc..) que tenen contacte amb la fusta penetrin a l'interior d'aquesta i provoquin un deteriorament més ràpid ennegrint la fusta i facilitant la trencada de la mateixa. La fusta amb porus és més antihigiènica.

El boix en no tenir porus res d'això l'afecta. El boix és una fusta molt resistent i duradora, ja que la brutícia i diferents materials que poden tenir contacte amb ella no poden penetrar a l'interior. També això la converteix en la fusta més higiènica de totes i permet que pugui ser rentada fins i tot en el rentavaixelles, sense por que es faci malbé.

El boix també amb frequència d'utilització no ennegreix, més aviat tot el contrari, agafa una tonalitat més groguenca i agradable.

El tacte del boix és molt agradable, en ser un tacte suau i fi.

Els articles treballats amb fusta de boix, tampoc tenen necessitat de cap mena d'acabat químic gràcies a les seves propietats naturals, i fa que sigui la millor de totes les fustes per la fabricació d'utensilis de cuina.

Totes aquestes característiques fan que els nostres articles treballats de forma artesanal i amb gran cura, sigui de molta qualitat, i que tinguin molta acceptació entre els consumidors.

Manel Bauzó i Amoedo

Productes - [Més productes a la botiga online]

Cullera de 30cm Cuchara
Pala especial 45cm Cuchara
Cullera navarra 45cm Cuchara
Cullera alemana 45cm Cuchara
Forquilla alemana 45cm Cuchara
Pala rodona forats 36cm Cuchara
Pala ampla 35cm Cuchara
Pala ampla forats 35cm Cuchara
Pala especial 33cm Cuchara
Pala forats 32cm Cuchara
Pinza plana 28cm Cuchara
Espàtula plana 30cm Cuchara
Copyright 2012-2013 | www.culleresbauzo.com | info@culleresbauzo.com | T. 626 30 91 12 | Dissenyat per www.marcosventeo.com